Hej! Kul att du har hittat hit. Jag som driver den här bloggen heter Anders. Till yrket är jag veterinär, och jag tillbringar mycket av min tid online, både i jobbet och på fritiden. Det senaste året har jag arbetat med att få igång min verksamhet på nätet, och i min blogg får du följa med på den resan. Förutom mitt intresse för djur och djursjukvård är jag helt såld på det här med digital kommunikation och internets möjligheter. Det kommer du också att få läsa om här på bloggen! 

Mina egna erfarenheter från att bygga upp affärsverksamhet online har varit mycket positiva. Det märks inte minst på hur många som hittat hit till bloggen! När man väl fått igång mig att snacka om digital marknadsföring och allt som går att göra med företagande online är det svårt att få stopp på mig, så jag hoppas att du gillar att läsa lika mycket som jag gillar att skriva. 

Goto Top